Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7735
Назва: | Основні напрями покращення якості продукції |
Автори: | Бреус, Світлана Василівна Москалець, М. В. |
Ключові слова: | якість продукції підприємство напрями покращення якості продукції конкурентоспроможність продукції |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Москалець М. В. Основні напрями покращення якості продукції / М. В. Москалець ; наук. кер. С. В. Бреус // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 39-40. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7735 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра менеджменту та публічного адміністрування |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ) Економіка інноваційної діяльності підприємств |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2017_V3_P039-040.pdf | 370,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.