Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7735
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бреус, Світлана Василівна | - |
dc.contributor.author | Москалець, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-25T09:47:42Z | - |
dc.date.available | 2017-10-25T09:47:42Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Москалець М. В. Основні напрями покращення якості продукції / М. В. Москалець ; наук. кер. С. В. Бреус // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 39-40. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7735 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | якість продукції | uk |
dc.subject | підприємство | uk |
dc.subject | напрями покращення якості продукції | uk |
dc.subject | конкурентоспроможність продукції | uk |
dc.title | Основні напрями покращення якості продукції | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
local.subject.department | Кафедра менеджменту та публічного адміністрування | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2017-04-28 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Економіка інноваційної діяльності підприємств | uk |
local.conference.subsection | Економіка підприємства | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ) Економіка інноваційної діяльності підприємств |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2017_V3_P039-040.pdf | 370,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.