Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/772
Назва: | Основні тенденції ринку громадського харчування |
Автори: | Савенко, Ю. М. |
Ключові слова: | Public Aliment Market competitiveness enterprise STP-marketing рынок общественного питания конкурентоспособность предприятие STP-маркетинг ринок громадського харчування конкурентоспроможність підприємство STP-маркетинг |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Савенко Ю. М. Основні тенденції ринку громадського харчування [Текст] / Ю. М. Савенко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 4 (78). - C. 31-37. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
Короткий огляд (реферат): | Виявлено проблеми та тенденції сучасного ринку громадського харчування та їх вплив на конкурентоспроможність та прибутковість підприємств. Використані загальнонаукові та спеціальні методи дослідження, як аналіз, синтез, порівняння, групування, аналіз рядів динаміки. У ході дослідження ринку виявлено зовнішні фактори, які зменшують конкурентоспроможність та відповідно прибуток й ефективність діяльності підприємства. Надані пропозиції напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємств з метою підвищення прибутку. Виявлена можливість досягнення високих показників прибутковості та уникнення втрат прибутку. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/772 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V78_P031-037.pdf | 327,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.