Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/772
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавенко, Ю. М.uk
dc.date.accessioned2016-02-11T11:20:30Z-
dc.date.available2016-02-11T11:20:30Z-
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationСавенко Ю. М. Основні тенденції ринку громадського харчування [Текст] / Ю. М. Савенко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 4 (78). - C. 31-37.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/772-
dc.description.abstractВиявлено проблеми та тенденції сучасного ринку громадського харчування та їх вплив на конкурентоспроможність та прибутковість підприємств. Використані загальнонаукові та спеціальні методи дослідження, як аналіз, синтез, порівняння, групування, аналіз рядів динаміки. У ході дослідження ринку виявлено зовнішні фактори, які зменшують конкурентоспроможність та відповідно прибуток й ефективність діяльності підприємства. Надані пропозиції напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємств з метою підвищення прибутку. Виявлена можливість досягнення високих показників прибутковості та уникнення втрат прибутку.uk
dc.languageuk
dc.subjectPublic Aliment Marketen
dc.subjectcompetitivenessen
dc.subjectenterpriseen
dc.subjectSTP-marketingen
dc.subjectрынок общественного питанияru
dc.subjectконкурентоспособностьru
dc.subjectпредприятиеru
dc.subjectSTP-маркетингru
dc.subjectринок громадського харчуванняuk
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectпідприємствоuk
dc.subjectSTP-маркетингuk
dc.titleОсновні тенденції ринку громадського харчуванняuk
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorSavenko, Y. M.en
local.contributor.altauthorСавенко, Ю. М.ru
local.subject.sectionПроблеми економіки організацій та управління підприємствамиuk
local.sourceВісник Київського національного університету технологій та дизайнуuk
local.source.number№ 4 (78)uk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V78_P031-037.pdf327,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.