Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7426
Назва: Підвищення конкурентоспроможності підприємства
Інші назви: Повышение конкурентоспособности предприятия
Improving the competitiveness of the enterprise
Автори: Стеценко, К.
Безус, П. І.
Ключові слова: конкуренція
конкурентоспроможність
ринок
продукція
підвищення конкурентоспроможності
Дата публікації: 2017
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Стеценко К. Підвищення конкурентоспроможності підприємства / К. Стеценко, П. І. Безус // Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні : зб. ст. за матеріалами Всеукр. наук.-практ. конф. (30 березня 2017 р., м. Київ). - К. : КНУТД, 2017. - С. 325-329.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядається конкурентоспроможність підприємства, фактори, які її визначають та запропоновано шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства. Узагальнено основні підходи до визначення сутності понять "конкуренція" та "конкурентоспроможність".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7426
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20170330_Cluster_P325-329.pdf330,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.