Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6153
Title: Гігроскопічні властивості бікомпонентного кулірного трикотажу з використанням комплексних ниток на основі поліпропіленових мікроволокон
Authors: Крилова, Л. О.
Галавська, Л. Є.
Цебранко, М. В.
Мельник, І. А.
Issue Date: 2010
Citation: Гігроскопічні властивості бікомпонентного кулірного трикотажу з використанням комплексних ниток на основі поліпропіленових мікроволокон [Текст] / Л. О. Крилова, Л. Є. Галавська, М. В. Цебранко, І. А. Мельник // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2010. - № 6 (56). - C. 102-108.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Abstract: У статті розглянуті питання технології в’язання бікомпонентних трикотажних полотен на базі футерованого переплетення з використанням комплексних ниток на основі поліпропіленових (ПП) мікроволокон. Досліджені параметри та гігроскопічні властивості цих полотен у порівнянні з трикотажем футерованих переплетень з бавовняної пряжі.
В статье рассмотрены вопросы технологии вязания бикомпонентных трикотажных полотен на базе футерованного переплетения с использованием комплексных нитей на основе полипропиленовых (ПП) микроволокон. Исследованы параметры и гигроскопические свойства этих полотен в сравнении с трикотажем футерованных переплетений из хлопчатобумажной пряжи.
In article questions of technology of knitting the two-componential knitted fabrics on base fleecy fabric with use of complex threads on a warp polypropylenes (software) of microfibres are considered. Parameters and hygroscopic properties of these cloths in comparison with knitting fleecy fabric from a spun cotton are investigated.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6153
ISSN: 1813-6796
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра технології моди (ТМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
V56_P102-108.pdf402,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.