Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6142
Title: | Новітня розробка технології переробки органічних відходів шкіряного виробництва |
Authors: | Бунчак, О. М. |
Issue Date: | 2010 |
Citation: | Бунчак О. М. Новітня розробка технології переробки органічних відходів шкіряного виробництва [Текст] / О. М. Бунчак // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2010. - № 6 (56). - C. 55-58. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
Abstract: | Обговорена проблема переробки і знешкодження органічних відходів. Обґрунтовано технологію переробки органічних відходів шкіряного виробництва і осаду очисних споруд методом біологічної ферментації в високоефективне, екологічно-чисте, біологічно-активне органічне добриво універсальної дії. В основі переробки лежить технологія керованої аеробної термофільної ферментації. Оговорена проблема переработки и обезвреживания органических отходов. Обусловлено технологию переработки органических отходов кожевенного производства и осада очистных сооружений методом биологической ферментации в эффективное, экологически-чистое, биологически-активное органическое удобрение универсального действия. В основе переработки стоит технология аэробной термофильной ферментации. The problem of processing and rendering of organic wastes harmless is stipulated. Technology of processing of organic wastes of leather production contingently and siege of cleansing buildings the method of biological fermentation in the effective, ecologically-clean, biologically-active organic fertilizer of universal action was grounded. Technology of aerobic termofil'noy fermentation costs in basis of processing. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6142 |
ISSN: | 1813-6796 |
Appears in Collections: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
V56_P055-058.pdf | 258,58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.