Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5458
Title: | Особливості виробництва та споживчі властивості лайки |
Authors: | Трофименко, А. О. Майстренко, Л. А. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | КНУТД |
Citation: | Трофименко А. О. Особливості виробництва та споживчі властивості лайки / А. О. Трофименко, Л. А. Майстренко // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 2 : 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 245. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5458 |
Appears in Collections: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Наукові розробки молоді на сучасному етапі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
20160428-29_TEZY_V2_P245b.pdf | 250,42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.