Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5458
Назва: | Особливості виробництва та споживчі властивості лайки |
Автори: | Трофименко, А. О. Майстренко, Л. А. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | КНУТД |
Бібліографічний опис: | Трофименко А. О. Особливості виробництва та споживчі властивості лайки / А. О. Трофименко, Л. А. Майстренко // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 2 : 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 245. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5458 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Наукові розробки молоді на сучасному етапі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20160428-29_TEZY_V2_P245b.pdf | 250,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.