Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4445
Назва: | Інтернет-комунікації як засіб підвищення рівня лояльності споживачів на ринку ресторанних послуг |
Автори: | Онуфрієвич, Д. Р. Куклін, О. В. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | КНУТД |
Бібліографічний опис: | Онуфрієвич Д. Р. Інтернет-комунікації як засіб підвищення рівня лояльності споживачів на ринку ресторанних послуг / Д. Р. Онуфрієвич, О. В. Куклін // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 3 : Секція "Економічні та соціально-політичні проблеми активізації інноваційної діяльності підприємств України": 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 211. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4445 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра економіки та сфери обслуговування |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра смарт-економіки (СЕ) Наукові розробки молоді на сучасному етапі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20160428-29_TEZY_V3_P211.pdf | 245,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.