Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/371
Назва: | Визначення показників споживних властивостей водостійкої шубної овчини |
Автори: | Данилкович, А. Г. Хлєбнікова, Н. Б. Омельченко, Н. В. |
Ключові слова: | Споживні властивості шубна овчина |
Дата публікації: | 2011 |
Бібліографічний опис: | Данилкович А. Г. Визначення показників споживних властивостей водостійкої шубної овчини / А. Г. Данилкович, Н. Б. Хлєбнікова, Н. В. Омельченко // Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. - Луцьк. - 2011. - Вип. 3. - С. 73-78. |
Source: | Товарознавчий вісник |
Короткий огляд (реферат): | Підвищені споживні властивості шубної овчини для виготовлення нагольних виробів в результаті використання розробленої композиції для гідрофобізації ворсової шкіри, хутрового велюру, шубної овчини і виробів з них, яка включає полімеризат α-алкенів з малеїновим ангідридом. При цьому отримане хутро має на 30 % вищу пористість, в 1,5-1,8 рази більшу паропроникність і більше ніж в 20 раз менше водопромокання в динамічних умовах порівняно з матеріалом, отриманим за традиційною технологією обробки шубної овчини. Розроблена технологія обробки шубної овчини дозволяє ефективно використовувати технологію гідрофобізації замість трудо- і матеріаломісткого напаланового покриття та надає можливість експлуатувати вироби у жорстких атмосферних умовах із запобіганням замаслювання поверхні. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/371 |
Faculty: | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій |
Department: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Наукові публікації (статті) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Водостійка овчина.pdf | 138,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.