Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/371
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанилкович, А. Г.-
dc.contributor.authorХлєбнікова, Н. Б.-
dc.contributor.authorОмельченко, Н. В.-
dc.date.accessioned2016-01-18T09:08:39Z-
dc.date.available2016-01-18T09:08:39Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationДанилкович А. Г. Визначення показників споживних властивостей водостійкої шубної овчини / А. Г. Данилкович, Н. Б. Хлєбнікова, Н. В. Омельченко // Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. - Луцьк. - 2011. - Вип. 3. - С. 73-78.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/371-
dc.description.abstractПідвищені споживні властивості шубної овчини для виготовлення нагольних виробів в результаті використання розробленої композиції для гідрофобізації ворсової шкіри, хутрового велюру, шубної овчини і виробів з них, яка включає полімеризат α-алкенів з малеїновим ангідридом. При цьому отримане хутро має на 30 % вищу пористість, в 1,5-1,8 рази більшу паропроникність і більше ніж в 20 раз менше водопромокання в динамічних умовах порівняно з матеріалом, отриманим за традиційною технологією обробки шубної овчини. Розроблена технологія обробки шубної овчини дозволяє ефективно використовувати технологію гідрофобізації замість трудо- і матеріаломісткого напаланового покриття та надає можливість експлуатувати вироби у жорстких атмосферних умовах із запобіганням замаслювання поверхні.uk
dc.language.isouk_UAuk
dc.subjectСпоживні властивостіuk
dc.subjectшубна овчинаuk
dc.titleВизначення показників споживних властивостей водостійкої шубної овчиниuk
local.subject.sectionМатеріалознавство, полімерні, композиційні матеріали та хімічні волокнаuk
local.sourceТоварознавчий вісникuk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.identifier.sourceВидання Україниuk
local.subject.departmentКафедра біотехнології, шкіри та хутраuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Водостійка овчина.pdf138,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.