Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3343
Title: Методичні підходи та результати аналізу процесів формування фінансових ресурсів на підприємствах
Authors: Любенко, Н. М.
Keywords: rating increase the financial resourses of enterprises
сlasifiсation process the financing of enterprises
оценка прироста финансовых ресурсов предприятий
классификация процессов финансирования предприятий
оцінка приросту фінансових ресурсів підприємств
класифікація процесів фінансування підприємств
Issue Date: 2012
Citation: Любенко Н. М. Методичні підходи та результати аналізу процесів формування фінансових ресурсів на підприємствах [Текст] / Н. М. Любенко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2012. - № 5 (67). - C. 321-325.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Abstract: У статті викладено пропозиції щодо удосконалення методичних підходів до аналітичної оцінки процесів фінансування підприємств в їх динаміці і наведено результати аналізу обсягів і структури фінансування вітчизняних промислових підприємств за узагальненими даними статистичних органів.
В статье изложены предложения по усовершенствованию методических подходов к аналитической оценке процессов финансирования предприятий в их динамике и приведены результаты анализа объемов и структуры финансирования отечественных промышленных предприятий на основе обобщенных данных статистических органов.
In the article are expounded suggestion on the improvement of the methodical going near the analytical estimation of processes of financing of enterprises in their dynamics and the results of analysis of volumes and structure of financing of domestic industrial enterprises are resulted on the basis of aggregate data of statistical organs.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3343
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
V67_P321-325.pdf316,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.