Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29991
Назва: Influence of glucose and xylose on the ethanol production of xylose-fermenting yeasts
Інші назви: Вплив глюкози та ксилози на вихід етанолу виробництво ксилозоферментуючих дріжджів
Автори: Hretskyi, Ihor
Mokrousova, Olena
Oleshko, Anna
Budyakova, O. Y.
Fomina, Marina
Ключові слова: biomass
sustainable energy initiatives
sustainable biofuel production
ініціативи зі сталої енергетики
стале виробництво біопалива
біомаса
Дата публікації: 16-жов-2024
Видавництво: Національний університет «Львівська політехніка»
Бібліографічний опис: Hretskyi I. О. Influence of glucose and xylose on the ethanol production of xylose-fermenting yeasts / I. О. Hretskyi, O. R. Mokrousova, A. A. Oleshko, O. Y. Budyakova, M. A. Fomina // Сталий розвиток: захист навколишнього середовища. Енергоощадність. Збалансоване природокористування : зб. мат. VIIІ Міжнар. конгресу, м. Львів, 16-18 жовтня 2024. – Львів : 2024. – С. 119.
Короткий огляд (реферат): The conversion of agro-biomass into ethanol represents a promising approach for sustainable biofuel production. To assesment potentail of ethanologenesis, mathematical statistical methods were employed to identify significant factors and their optimal values. This analysis allows for a more comprehensive understanding of the fermentation process and enhances overall efficiency. By optimizing the fermentation parameters, the potential for increased ethanol yields can be realized, further supporting sustainable energy initiatives.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29991
Faculty: Інститут права та сучасних технологій
Department: Кафедра смарт-економіки
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра смарт-економіки (СЕ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Конгрес_Львів_16-18.10.2024_119.pdf5,27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.