Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29981
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Каплюк, Наталія | - |
dc.contributor.author | Алімов, Денис Степанович | - |
dc.contributor.author | Щербатюк, Тетяна Григорівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-24T11:22:52Z | - |
dc.date.available | 2025-06-24T11:22:52Z | - |
dc.date.issued | 2023-11 | - |
dc.identifier.citation | Каплюк Н. А. Застосування озонних технологій в харчовій промисловості України / Н. А. Каплюк, Д. С. Алімов, Т. Г. Щербатюк // Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості: Матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної заочної конференції молодих учених і студентів. – Хмельницький : ХНТУ. - 2023. - С. 30-32. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29981 | - |
dc.description.abstract | Останнім часом в харчовій промисловості має потужний розвиток тенденція із використання в процесі виробництва продуктів харчування і напівфабрикатів, заснованих виключно на основі безпечних і економічно чистих методів. Це пов’язано зі зростанням вимог споживачів до харчових продуктів. Все більша кількість населення звертає увагу не тільки на органолептичні якості, але й на показники безпеки харчових продуктів, сировина для виробництва яких виготовлена або вирощена без використання пестицидів та інших хімічних шкідливих речовин, що можуть акумулюватися в рослинних продуктах. Все частіше головну роль ву технологічних процесах займають фізичні і фізико-хімічні методи, що сприяють підвищенню екологічної складової процессу виробництва. Серед цих методів, одним із найбільш перспективних, на думку багатьох вчених світу, є використання озону і озоно-повітряних сумішей, основою дії яких є найекологічний елемент – кисень. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ХНТУ | uk |
dc.subject | озон | uk |
dc.subject | харчова промисловість | uk |
dc.title | Застосування озонних технологій в харчовій промисловості України | uk |
dc.title.alternative | Application of ozone technologies in the food industry of Ukraine | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.contributor.altauthor | Kapluk, Nataliya | - |
local.contributor.altauthor | Alimov, Denis | - |
local.contributor.altauthor | Shcherbatiuk, Tatiana | - |
local.subject.section | Біотехнології та біоінженерія | uk |
local.subject.faculty | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій | uk |
local.subject.department | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра | uk |
local.conference.location | Хмельницький | uk |
local.conference.date | 2023-11 | - |
local.conference.name | "Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості" Х Всеукраїнська науково-практична заочна конференція молодих учених і студентів | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
24.11.2023 збірник ХНТУ.pdf | Застосування озонних технологій в харчовій промисловості України. С. 30-32. | 2,64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.