Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29533
Title: Оптимізація поживного середовища для отримання молочної кислоти
Authors: Грецький, І. О.
Волошина, І. М.
Issue Date: 15-Nov-2024
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Грецький І. О. Оптимізація поживного середовища для отримання молочної кислоти / І. О. Грецький, І. М. Волошина // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали V Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 15 листопада 2024 року. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 253-257.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29533
Appears in Collections:Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
зам. 2141 Т1 -Інноватика в освіті-253-257.pdf357,51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.