Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29420
Назва: | Сучасний стан гастрономії України |
Автори: | Моргулець, О. Б. Сімаченко, М. О. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес гастрономія кулінарний туризм інновації в гастрономії традиційна кухня |
Дата публікації: | кві-2024 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Моргулець О. Б. Сучасний стан гастрономії України / О. Б. Моргулець, М. О. Сімаченко // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 119–121. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29420 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
зам. 2000 Збірник ІККІ 2024 1 (1)-119-121.pdf | 247,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.