Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29420
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМоргулець, О. Б.-
dc.contributor.authorСімаченко, М. О.-
dc.date.accessioned2025-05-20T08:55:02Z-
dc.date.available2025-05-20T08:55:02Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationМоргулець О. Б. Сучасний стан гастрономії України / О. Б. Моргулець, М. О. Сімаченко // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 119–121.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29420-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectресторанний бізнесuk
dc.subjectгастрономіяuk
dc.subjectкулінарний туризмuk
dc.subjectінновації в гастрономіїuk
dc.subjectтрадиційна кухняuk
dc.titleСучасний стан гастрономії Україниuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2024-04-14-
local.conference.nameІнтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій-
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
зам. 2000 Збірник ІККІ 2024 1 (1)-119-121.pdf247,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.