Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29420
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Моргулець, О. Б. | - |
dc.contributor.author | Сімаченко, М. О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-20T08:55:02Z | - |
dc.date.available | 2025-05-20T08:55:02Z | - |
dc.date.issued | 2024-04 | - |
dc.identifier.citation | Моргулець О. Б. Сучасний стан гастрономії України / О. Б. Моргулець, М. О. Сімаченко // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 119–121. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29420 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk |
dc.subject | гастрономія | uk |
dc.subject | кулінарний туризм | uk |
dc.subject | інновації в гастрономії | uk |
dc.subject | традиційна кухня | uk |
dc.title | Сучасний стан гастрономії України | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | - |
local.conference.date | 2024-04-14 | - |
local.conference.name | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій | - |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
зам. 2000 Збірник ІККІ 2024 1 (1)-119-121.pdf | 247,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.