Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29320
Title: Оцінювання гнучкості бізнес-процесів підприємства легкої промисловості як складової їх якості в період воєнного стану.
Other Titles: Assessing the flexibility of business processes of a fashion industry enterprise as a component of their quality during martial law
Authors: Бондаренко, Світлана Михайлівна
Keywords: гнучкість
бізнес-процес
оцінювання
якість
шкала бажаності
показник
Issue Date: 2024
Citation: Бондаренко С. М. Оцінювання гнучкості бізнес-процесів підприємства легкої промисловості як складової їх якості в період воєнного стану / С. М. Бондаренко // Економіка та суспільство. – 2024. – № 66.
Source: Економіка та суспільство
Abstract: Статтю присвячено розробці теоретичних та методичних питань оцінки гнучкості бізнес-процесів на підприємства легкої промисловості як складової їх якості. Сучасний бізнес робить особливий акцент на важливості мети, бачення та гнучких стратегій для підприємств. Гнучкість підприємства легкої промисловості забезпечується гнучкістю його бізнес-процесів. Для ефективного управління підприємством необхідно оцінювати досягнутий рівень гнучкості бізнес-процесів. На підприємствах легкої промисловості доцільно використовувати метод оцінювання гнучкості бізнес-процесів на основі одиничних, групових та інтегрального показників. У процесі оцінки для приведення показників, які мають різні одиниці вимірювання, до єдиної шкали проводиться перетворення всіх розмірних показників гнучкості бізнес-процесів у безвимірні показники (функції бажаності) на основі шкали бажаності Е. Харрінгтона.
DOI: 10.32782/2524-0072/2024-66-118
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29320
Faculty: Факультет управління та бізнес-дизайну
Department: Кафедра управління та смарт-інновацій
ISSN: ISSN (Online): 2524-0072
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4635-Текст статті-4553-1-10-20241016.pdf348,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.