Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29182
Title: Дизайн-проєкт інтер’єру ресторану української кухні
Other Titles: Interior design project for a Ukrainian cuisine restaurant
Authors: Антоненко, Ігор Володимирович
Матвійчук, Дмитро Олександрович
Keywords: дизайн інтер’єру
функціональна організація
дизайн-концепція
інтер’єр ресторану
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Матвійчук Д. О. Дизайн-проєкт інтер’єру ресторану української кухні : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 022 "Дизайн" / Д. О. Матвійчук ; наук. кер. І. В. Антоненко ; рец. Р. Д. Михайлова. – Київ : КНУТД, 2024. – 83 с.
Abstract: У кваліфікаційній роботі було проведено дослідження щодо особливостей проєктування приміщень ресторанів та аналіз досвіду проєктування відповідного типу закладів. Розглянуто законодавчі та нормативні вимоги до проєктування приміщень ресторанів, визначено внутрішню функціональну організацію ресторану, проаналізовано предметно-просторові та художньо-естетичні характеристики приміщень ресторанів. Визначені особливості обраного об'єкту проєктування, на основі якого складено технічне завдання. На основі проведеного дослідження та отриманого теоретичного досвіду було сформовано дизайн-концепцію приміщення ресторану. За допомогою спеціалізованих комп'ютерних програм були розроблені креслення та 3D-візуалізації, які показують всю необхідну інформацію для реалізації об’єкту.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29182
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра дизайну інтер'єру і меблів
Appears in Collections:Бакалаврський рівень

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом_Матвійчук.docx21,3 MBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.