Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28684
Назва: Оптимізація поживного середовища для культивування рекомбінантного штаму E.coli BL21
Інші назви: Optimisation of the Nutrient Medium for Cultivation of the Recombinant Strain of E. coli BL21
Автори: Юнгін, Ольга Сергіївна
Бобир, Ігор Миколайович
Ключові слова: оптимізація
поживне середовище
продуктивність
E.coli BL21
Дата публікації: гру-2024
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Бобир І. М. Оптимізація поживного середовища для культивування рекомбінантного штаму E.coli BL21 : кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня за спеціальністю 162 Біотехнології та біоінженерія / І. М. Бобир ; наук. кер. О. C. Юнгін ; рец. І. М. Волошина. – Київ : КНУТД, 2024. – 63 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена оптимізації поживного середовища для культивування рекомбінантного штаму Escherichia coli. У роботі представлено літературний огляд джерел, який присвячений значенню та потенціалу застосування рекомбінантних білків. У рамках дослідження було визначено оптимальні умови для культивування рекомбінантного штаму E. coli. Проаналізовано вплив різних поживних середовищ на продуктивність, суху масу клітин та титр клітин, а також здійснено статистичний аналіз для вибору найбільш ефективних параметрів культивування. Отримані результати можуть бути використані для оптимізації методів культивування рекомбінантних штамів E. coli. Визначення оптимальних умов допоможе підвищити, знизити витрати на культивування та вдосконалити промислові процеси в біотехнологічній та фармацевтичній галузях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28684
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра біотехнології, шкіри та хутра
Розташовується у зібраннях:Магістерський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Diplom_162_Bobir.pdf2,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.