Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2841
Title: | Роль матеріального стимулювання працівників в підвищенні продуктивності праці |
Authors: | Луцик, Т. Р. Ігнатенко, С. П. |
Keywords: | financial incentives for employees the system Grady hreydynh stages of introduction of grades материальное стимулирование работников система Грейдов грейдинг этапы введения системы грейдов матеріальне стимулювання працівників, система Грейдів грейдинг етапи введення системи грейдів |
Issue Date: | 2012 |
Citation: | Луцик Т. Р. Роль матеріального стимулювання працівників в підвищенні продуктивності праці [Текст] / Т. Р. Луцик, С. П. Ігнатенко // Технології та дизайн. - 2012. - № 3 (4). |
Source: | Технології та дизайн |
Abstract: | Статтю присвячено питанням стимулювання працівників. В статті визначено суть та необхідність впровадження системи грейдів. Сформульовані основні етапи впровадження та викладений позитивний досвід вдосконалення оплати праці на підприємстві. Статья посвящена вопросам стимулирования работников. В статье определена суть и необходимость внедрения системы грейдов. Сформулированы основные этапы внедрения и изложен положительный опыт совершенствования оплаты труда на предприятии. The article is devoted to the promotion of workers. The article defines the content and the need to introduce grade system development. The fundamentals and implementation stages outlined positive experience improvement remuneration in the enterprise. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2841 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра менеджменту та публічного адміністрування |
Appears in Collections: | Електронний науковий журнал «Технології та дизайн» Наукові публікації (статті) Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
td_2012_N3_18.pdf | 206,15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.