Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2818
Title: | Теоретичні основи конкурентних переваг підприємства |
Authors: | Войтенко, А. П. Бондаренко, Світлана Михайлівна |
Keywords: | competitiveness production business competitive advantage competitive factors the assessment of competitiveness конкурентоспособность продукция предприятие конкурентные преимущества факторы конкурентоспособности оценка конкурентоспособности конкурентоспроможність продукція підприємство конкурентні переваги фактори конкурентоспроможності оцінка конкурентоспроможності |
Issue Date: | 2012 2012 |
Citation: | Войтенко А. П. Теоретичні основи конкурентних переваг підприємства [Текст] / А. П. Войтенко, С. М. Бондаренко // Технології та дизайн. - 2012. - № 4 (5). |
Source: | Технології та дизайн |
Abstract: | This article is devoted to theoretical aspects of competitive advantage. The factors that affect the competitive advantage of producers and analyzes methods for evaluating the competitiveness of products and enterprises. Статья посвящена теоретическим аспектам конкурентных преимуществ предприятия. Определены факторы, влияющие на конкурентные преимущества производителей, проанализированы методы оценки конкурентоспособности продукции и предприятий. Стаття присвячена теоретичним аспектам конкурентних переваг підприємства. Визначено фактори, які впливають на конкурентні переваги виробників, проаналізовано методи оцінки конкурентоспроможності продукції та підприємств. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2818 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра менеджменту та публічного адміністрування |
Appears in Collections: | Електронний науковий журнал «Технології та дизайн» Наукові публікації (статті) Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
td_2012_N4_13.pdf | 136,04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.