Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28160
Title: Статистичне забезпечення дослідження взаємозв’язку між попитом на освітні послуги та рейтингом ЗВО у Webometrics Ranking of World Universities
Authors: Тарасенко, О. С.
Keywords: системний підхід
узагальнення
аналіз
синтез
статистичні методи аналізу взаємозв’язків
моделювання
Issue Date: Apr-2024
Publisher: SPC “Sci-conf.com.ua”
Citation: Тарасенко О. С. Статистичне забезпечення дослідження взаємозв’язку між попитом на освітні послуги та рейтингом ЗВО у Webometrics Ranking of World Universities / О. С. Тарасенко // Perspectives of contemporary science: theory and practice : рroceedings of II International Scientific and Practical Conference, Lviv, Ukraine, 1-3 April 2024. – SPC “Sci-conf.com.ua”, Lviv, Ukraine, 2024. – Р. 958-962.
Abstract: В сучасних умовах інформацію про свій конкурентний статус заклади вищої освіти (далі – ЗВО) можуть отримувати як з власних джерел, проводячи аналіз конкурентних переваг та своїх позицій на ринку освітніх послуг, так і використовуючи світові рейтинги конкурентоспроможності університетів як інструментарій порівняння з іншими університетами світу. Інформація, яку отримує керівництво ЗВО з рейтингів, є основою для формування виваженої конкурентної стратегії, враховуючи різні аспекти формування конкурентоспроможності. Це особливо важливо в координатах євроінтеграційного курсу України, а також зважаючи на воєнні виклики та зумовлені ними соціальні, економічні, політичні, гуманітарні й інші наслідки.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28160
Faculty: Факультет управління та бізнес-дизайну
Department: Кафедра управління та смарт-інновацій
Appears in Collections:Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PERSPECTIVES-OF-CONTEMPORARY-SCIENCE-THEORY-AND-PRACTICE-1-3.04.2024-Р958-962.pdf694,03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.