Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2768
Назва: Особливості управління витратами на підприємствах сфери послуг
Автори: Гращенко, І. С.
Лісун, Я. В.
Ключові слова: витрати
норми витрат
конкурентні переваги
внутрішній управлінський контроль
нормативні витрати
charges
competitive edges
normative charges
internal administrative control
norms of charges
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: Гращенко І. С. Особливості управління витратами на підприємствах сфери послуг / І. С. Гращенко, Я. В. Лісун // Наукові праці Національного університету харчових технологій. — 2011. — № 39. — С. 21-25.
Source: Наукові праці Національного університету харчових технологій
Короткий огляд (реферат): У статті розглядаються особливості організації системи управління витратами на підприємствах сфери послуг. Детально розглянуто систему внутрішнього управлінського контролю, а саме методи і способи, які допомагають управлінню господарською діяльністю сервісних підприємств. Особлива увага приділена обліку витрат, проаналізовано особливість формування та значимість показників, що характеризують витрати підприємств сфери послуг.
In article of the features of organization, system control and control by charges are examined on the enterprise sphere of service. The internal administrative checking system has considered in detail, which any methods, would be keep help under management of the service enterprises economic activity. Some special attention has spared to the account of charges, forming feature and meaningfulness of the indexes, which would be characterized the charges of the enterprises service.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2768
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра підприємництва та бізнесу
ISSN: 2225-2924
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20161031_517.pdf435,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.