Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27244
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Городянська, Лариса Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Назарова, Віолетта Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-02T08:24:08Z | - |
dc.date.available | 2024-09-02T08:24:08Z | - |
dc.date.issued | 2024-06-25 | - |
dc.identifier.citation | Назарова В. С. Механізм планування розвитку в ресторанному бізнесі : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / В. С. Назарова ; наук. кер. Л. В. Городянська. – Київ : КНУТД, 2024. – 60 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27244 | - |
dc.description.abstract | Проведено аналіз діяльності ресторану "Citronelle", ідентифіковано основні проблемні аспекти, що виникають на поточному етапі його розвитку. Особлива увага приділялася вивченню механізмів планування, спрямованих на покращення діяльності ресторану. На основі проведеного дослідження обґрунтовано пропозиції щодо вдосконалення механізмів планування розвитку ресторанного бізнесу підприємства "Citronelle". | uk |
dc.description.abstract | Special attention was paid to the study of planning mechanisms aimed at improving the restaurant's operations. On the basis of the conducted research, proposals regarding the improvement of the planning mechanisms for the development of the restaurant business of the "Citronelle" enterprise are substantiated. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk |
dc.subject | планування розвитку | uk |
dc.subject | стратегічне управління | uk |
dc.subject | аналіз діяльності | uk |
dc.subject | удосконалення процесів | uk |
dc.subject | restaurant business | uk |
dc.subject | development planning | uk |
dc.subject | strategic management | uk |
dc.subject | activity analysis | uk |
dc.subject | process improvement | uk |
dc.title | Механізм планування розвитку в ресторанному бізнесі | uk |
dc.title.alternative | Development planning mechanism in the restaurant business | uk |
dc.type | Дипломний проект | uk |
local.contributor.altauthor | Nazarova, Violetta Serhiivna | - |
local.subject.faculty | Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій | uk |
local.subject.department | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
local.diplom.group | БГР-2-20 | uk |
local.diplom.okr | Бакалавр | uk |
local.diplom.speciality | 241 Готельно-ресторанна справа | uk |
local.diplom.program | Підприємництво в готельно-ресторанному бізнесі | uk |
local.contributor.altadvisor | Gorodianska, Larysa Volodymyrivna | - |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврський рівень Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dyplom241_Nazarova_Gorodianska.pdf | 1,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.