Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27244
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorГородянська, Лариса Володимирівна-
dc.contributor.authorНазарова, Віолетта Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-09-02T08:24:08Z-
dc.date.available2024-09-02T08:24:08Z-
dc.date.issued2024-06-25-
dc.identifier.citationНазарова В. С. Механізм планування розвитку в ресторанному бізнесі : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / В. С. Назарова ; наук. кер. Л. В. Городянська. – Київ : КНУТД, 2024. – 60 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27244-
dc.description.abstractПроведено аналіз діяльності ресторану "Citronelle", ідентифіковано основні проблемні аспекти, що виникають на поточному етапі його розвитку. Особлива увага приділялася вивченню механізмів планування, спрямованих на покращення діяльності ресторану. На основі проведеного дослідження обґрунтовано пропозиції щодо вдосконалення механізмів планування розвитку ресторанного бізнесу підприємства "Citronelle".uk
dc.description.abstractSpecial attention was paid to the study of planning mechanisms aimed at improving the restaurant's operations. On the basis of the conducted research, proposals regarding the improvement of the planning mechanisms for the development of the restaurant business of the "Citronelle" enterprise are substantiated.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectресторанний бізнесuk
dc.subjectпланування розвиткуuk
dc.subjectстратегічне управлінняuk
dc.subjectаналіз діяльностіuk
dc.subjectудосконалення процесівuk
dc.subjectrestaurant businessuk
dc.subjectdevelopment planninguk
dc.subjectstrategic managementuk
dc.subjectactivity analysisuk
dc.subjectprocess improvementuk
dc.titleМеханізм планування розвитку в ресторанному бізнесіuk
dc.title.alternativeDevelopment planning mechanism in the restaurant businessuk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorNazarova, Violetta Serhiivna-
local.subject.facultyНавчально-науковий інститут культури і креативних індустрійuk
local.subject.departmentКафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесуuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupБГР-2-20uk
local.diplom.okrБакалаврuk
local.diplom.speciality241 Готельно-ресторанна справаuk
local.diplom.programПідприємництво в готельно-ресторанному бізнесіuk
local.contributor.altadvisorGorodianska, Larysa Volodymyrivna-
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom241_Nazarova_Gorodianska.pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.