Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27028
Title: Сучасні підходи до мотивації персоналу закладів готельно-ресторанного бізнесу
Other Titles: Modern approaches to the motivation of the personnel of the hotel and restaurant business
Authors: Моргулець, О. Б.
Кіщенко, Аміна Андріївна
Keywords: мотивація персоналу
готельно-ресторанний бізнес
стимулювання
продуктивність праці
staff motivation
hotel and restaurant business
stimulation
labor productivity
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Кіщенко А. А. Сучасні підходи до мотивації персоналу закладів готельно-ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / А. А. Кіщенко ; наук. кер. О. Б. Моргулець. – Київ : КНУТД, 2024. – 62 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота присвячене сучасним підходам до мотивації персоналу закладів готельно-ресторанного бізнесу. Розглянуто економічну сутність мотивації персоналу, надано загальну характеристику процесу мотивації, висвітлено зміст процесу мотивації персоналу. Особлива увага приділена готелю "Баккара", проаналізовано структуру та динаміку його персоналу. Проведено оцінку системи мотивації та стимулювання працівників готелю, розроблено рекомендації щодо її удосконалення. Висвітлено особливості процесу формування оновленої програми мотивації персоналу готелю. Дослідження надає ґрунтовний аналіз сучасних підходів до мотивації, впроваджує ефективні практики для підвищення продуктивності та задоволеності працівників у готельно-ресторанному бізнесі.
The qualification work is devoted to modern approaches to the motivation of the personnel of the hotel and restaurant business. The economic essence of personnel motivation is considered, a general description of the motivation process is provided, and the content of the personnel motivation process is highlighted. Special attention was paid to the hotel "Bakkara", the structure and dynamics of its staff were analyzed. The evaluation of the system of motivation and stimulation of hotel employees was carried out, and recommendations for its improvement were developed. Features of the process of formation of the updated motivation program for the hotel staff are highlighted. The study provides a thorough analysis of modern approaches to motivation, implements effective practices to increase productivity and employee satisfaction in the hotel and restaurant business.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27028
Faculty: Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Appears in Collections:Бакалаврський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dyplom241_Kishchenko_Morhulets.pdfКваліфікаційна робота бакалавра з готельно-ресторанної справи1,24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.