Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27022
Title: | Роль управління персоналом у забезпеченні якості обслуговування в готельно-ресторанному бізнесі |
Other Titles: | The role of personnel management in ensuring the quality of service in the hotel and restaurant business |
Authors: | Моргулець, О. Б. Личко, С. С. |
Keywords: | готельно-ресторанний бізнес управління персоналом якість обслуговування стратегії розвитку hotel and restaurant business personnel management service quality development strategies |
Issue Date: | Jun-2024 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Личко С. С. Роль управління персоналом у забезпеченні якості обслуговування в готельно-ресторанному бізнесі : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / С. С. Личко ; наук. кер. О. Б. Моргулець. – Київ : КНУТД, 2024. – 81 с. |
Abstract: | Кваліфікаційна робота присвячена вивченню теоретичних засад та особливостей управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу. В роботі досліджено категорію "якість обслуговування" як об’єкт управління готельно-ресторанного бізнесу; визначено роль системи управління персоналом в забезпеченні якості послуг підприємств готельно-ресторанного бізнесу; проаналізовано діяльності та систему управління персоналом готельно-ресторанного комплексу "Адреналін"; досліджено взаємозв'язок управління персоналом та якістю обслуговування в готельно-ресторанному комплексі. Запропоновано програму розвитку персоналу та розроблено стратегію управління персоналом для готельно-ресторанного комплексу "Адреналін". The qualification work is devoted to the study of the theoretical foundations and features of personnel management at the enterprises of the hotel and restaurant business. The work examines the category "service quality" as an object of hotel and restaurant business management; the role of the personnel management system in ensuring the quality of services of hotel and restaurant business enterprises is determined; the activities and personnel management system of the hotel and restaurant complex "Adrenaline" were analyzed; the relationship between personnel management and service quality in the hotel-restaurant complex was investigated. A personnel development program was proposed and a personnel management strategy was developed for the "Adrenalin" hotel and restaurant complex. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27022 |
Faculty: | Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій |
Department: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Appears in Collections: | Бакалаврський рівень Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dyplom241_Lychko_Morhulets.pdf | Кваліфікаційна робота бакалавра з готельно-ресторанної справи | 1,09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.