Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26867
Назва: Спосіб виробництва соусу сливово-агрусового
Інші назви: The method of production of plum-gooseberry sauce
Автори: Антоненко, Артем Васильович
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Ніколаєнко, Микола Станіславович
Толок, Галина Арсенівна
Слободянюк, Наталія Михайлівна
Бровенко, Тетяна Вікторівна
Неіленко, Сергій Михайлович
Толок, Семен Володимирович
Стукальська, Наталія Миколаївна
Земліна, Юлія Володимирівна
Тонких, Олексій Григорович
Ніколайко, Галина Василівна
Полуда, Вікторія Володимирівна
Коваленко, Наталія Олександрівна
Ратушенко, Антоніна Тарасівна
Мякінченко, Ірина Олександрівна
Лебеденко, Тетяна Євгеніївна
Приходько, Ксенія Олександрівна
Пересічна, Світлана Михайлівна
Дьяченко, Роксолана Вікторівна
Горкун, Артем Олександрович
Дата публікації: 8-лис-2023
Видавництво: Національний орган інтелектуальної власності Державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій"
Бібліографічний опис: Пат. 154346 Україна, МПК (2023.01) A23L 23/00, A23L 27/00. Спосіб виробництва соусу сливово-агрусового / А. В. Антоненко та ін. ; власник Антоненко Артем Васильович. – № u202300805 ; заявл. 01.03.2023 ; опубл. 08.11.2023, Бюл. № 45. – 4 с.
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва соусу сливово-агрусового включає розрізання свіжої сливи навпіл і відварювання, видалення шкірки і кісточок, перетирання маси до пюреподібної консистенції, додавання подрібненого часнику, кропу, коріандру, м'яти, перцю, солі. Додають пюре з агрусу і проварюють протягом 30 хв, додають композиційну суміш на основі соєвого зернопродукту ЄСО "Супер", харчових волокон "Fibregum" і "Litesse", пектину "GRINDSTED YF 738", лактату кальцію Е327, масу прогрівають протягом 5 хв, проціджують.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26867
Faculty: Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Розташовується у зібраннях:Винахідницька діяльність
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
published_description.pdf156,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.