Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26866
Title: Спосіб виробництва соусу сливово-абрикосового
Other Titles: The method of production of plum-apricot sauce
Authors: Антоненко, Артем Васильович
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Ніколаєнко, Микола Станіславович
Толок, Галина Арсенівна
Слободянюк, Наталія Михайлівна
Бровенко, Тетяна Вікторівна
Неіленко, Сергій Михайлович
Толок, Семен Володимирович
Стукальська, Наталія Миколаївна
Земліна, Юлія Володимирівна
Тонких, Олексій Григорович
Ніколайко, Галина Василівна
Полуда, Вікторія Володимирівна
Коваленко, Наталія Олександрівна
Ратушенко, Антоніна Тарасівна
Мякінченко, Ірина Олександрівна
Лебеденко, Тетяна Євгеніївна
Приходько, Ксенія Олександрівна
Пересічна, Світлана Михайлівна
Дьяченко, Роксолана Вікторівна
Горкун, Артем Олександрович
Issue Date: 8-Nov-2023
Publisher: Національний орган інтелектуальної власності Державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій"
Citation: Пат. 154345 Україна, МПК (2023.01) A23L 23/00, A23L 27/10 (2016.01). Спосіб виробництва соусу сливово-абрикосового / А. В. Антоненко та ін. ; власник Антоненко Артем Васильович. – № u202300804 ; заявл. 01.03.2023 ; опубл. 08.11.2023, Бюл. № 45. – 4 с.
Abstract: Спосіб виробництва соусу сливово-абрикосового, при якому свіжу сливу розрізають навпіл і відварюють, видаляють шкірку і кісточки, масу перетирають до пюреподібної консистенції, додають подрібнений часник, кріп, коріандр, м'яту, перець, сіль. Додатково додають пюре з абрикосів і проварюють протягом 30 хв, додають композиційну суміш на основі соєвого зернопродукту ЄСО "Супер", харчових волокон "Fibregum" і "Litesse", пектину "GRINDSTED YF 738", лактату кальцію Е327, масу прогрівають протягом 5 хв, проціджують.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26866
Faculty: Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Appears in Collections:Винахідницька діяльність
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
published_description.pdf156,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.