Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25158
Назва: | Оптимізація параметрів робочого процесу пресу волого-теплової обробки виробів з текстилю за узагальненим показником якості |
Інші назви: | Optimization of parameters of the working process of the press for wet-heat processing of textile products according to the generalized quality indicator |
Автори: | Орловський, Б. В. |
Ключові слова: | оптимізація прес волого-теплова обробка параметри узагальнений показник якості |
Дата публікації: | тра-2023 |
Видавництво: | Національний університет "Чернігівська політехніка" |
Бібліографічний опис: | Орловський Б. В. Оптимізація параметрів робочого процесу пресу волого-теплової обробки виробів з текстилю за узагальненим показником якості / Б. В. Орловський // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС - 2023) : матеріали тез доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Чернігів, 25-26 травня 2023 року. – У 2 т. – Т. 1. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023. – С. 296-297. |
Короткий огляд (реферат): | Наведені схеми фізічної і математичної моделей стадій процесу ВТО виробів з текстилю на пресі з паровим обігрівом при використанні трьох робочих середовищ. За результатами проведеного рототабельного плану експеріменту 2-го порядку для запропонованого узагальненого показника якості методом невизначених множників Лагранжа визначені оптимальні параметри робочого процесу пресу волого-теплової обробки виробів з текстилю. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25158 |
Faculty: | Факультет мехатроніки та комп'ютерних технологій |
Department: | Кафедра механічної інженерії |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра механічної інженерії (МІ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy-2023-Part-1_P296-297.pdf | 635,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.