Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25143
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Слітюк, О. О. | - |
dc.contributor.author | Васильєва, О. С. | - |
dc.contributor.author | Жайворон, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-20T09:45:41Z | - |
dc.date.available | 2023-11-20T09:45:41Z | - |
dc.date.issued | 2023-11 | - |
dc.identifier.citation | Слітюк О. О. Вибір колірної гами при розробці веб-сайту для мереж ресторанного бізнесу / О. О. Слітюк, О. С. Васильєва, В. В. Жайворон // Global science: prospects and innovations : proceedings of III International Scientific and Practical Conference, Liverpool, United Kingdom, 2-4 November 2023. – Cognum Publishing House, Liverpool, United Kingdom, 2023. – P. 598-602. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25143 | - |
dc.description.abstract | В роботі розглянуті питання, пов'язані з проблемами вибору колірної гами при розробці веб-сайту для мереж ресторанного бізнесу. Досліджено особливості психології сприйняття кольорів, запропоновані рекомендації щодо застосування колірних сполучень в веб-сайтах. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Cognum Publishing House | uk |
dc.subject | колірна гама | uk |
dc.subject | веб-сайт | uk |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk |
dc.subject | бренд | uk |
dc.title | Вибір колірної гами при розробці веб-сайту для мереж ресторанного бізнесу | uk |
dc.type | Article | uk |
local.subject.section | Мистецтвознавство, дизайн і ергономіка | uk |
local.subject.faculty | Факультет дизайну | uk |
local.subject.department | Кафедра мультимедійного дизайну | uk |
local.conference.location | Liverpool, United Kingdom | uk |
local.conference.date | 2023-11-02 | - |
local.conference.name | Global science: prospects and innovations | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра мультимедійного дизайну (МД) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
GLOBAL-SCIENCE-PROSPECTS-AND-INNOVATIONS-2-4.11.23.pdf | 1,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.