Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23780
Title: Аспекти раціонального харчування для майбутніх фахівців фітнесу та рекреації
Authors: Паришкура, Ю. В.
Курдес, В. А.
Keywords: раціональне харчування
білки
жири
вуглеводи
організм людини
Issue Date: 2023
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Паришкура Ю. В. Аспекти раціонального харчування для майбутніх фахівців фітнесу та рекреації / Ю. В. Паришкура, В. А. Курдес // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 97-100.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23780
Appears in Collections:Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій
Кафедра фізичного виховання та здоров'я (ФВЗ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
INORKKI_2023_P097-100.pdf275,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.