Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23779
Title: | Основи раціонального харчування у студентів-волейболістів |
Authors: | Паришкура, Ю. В. Шевченко, М. В. |
Keywords: | раціональне харчування білки жири вуглеводи організм людини студенти-волейболісти |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Паришкура Ю. В. Основи раціонального харчування у студентів-волейболістів / Ю. В. Паришкура, М. В. Шевченко // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 94-97. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23779 |
Appears in Collections: | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій Кафедра фізичного виховання та здоров'я (ФВЗ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
INORKKI_2023_P094-097.pdf | 296,86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.