Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1996
Назва: Підвищення якості виготовлення полімерних труб шляхом застосування методу планування багатофакторного експерименту
Автори: Лісовець, С. М.
Кузьмович, К. І.
Ключові слова: extruder
polymeric material
objective function
quality indicators
weightings
coefficients of objective function
mathematical model
экструдер
полимерный материал
целевая функция
показатели качества
весовые множители
коэффициенты целевой функции
математическая модель
екструдер
полімерний матеріал
цільова функція
показники якості
вагові множники
коефіцієнти цільової функції
математична модель
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Лісовець С. М. Підвищення якості виготовлення полімерних труб шляхом застосування методу планування багатофакторного експерименту [Електронний ресурс] / С. М. Лісовець, К. І. Кузьмович // Технології та дизайн. - 2016. - № 2 (19). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2016_2_8.
Source: Технології та дизайн
Короткий огляд (реферат): Розглянуто математичну модель процесу виробництва полімерних труб методом екструзії шляхом підготовки розплаву в екструдері і надання екструдату тієї чи іншої форми. Математична модель дозволяє поліпшити якісні показники при виробництві полімерних труб шляхом підбору відповідних вагових множників і коефіцієнтів цільової функції.
Рассмотрена математическая модель процесса производства полимерных труб методом экструзии путём подготовки расплава в экструдере и придания екструдату той или иной формы. Математическая модель позволяет улучшить качественные показатели при производстве полимерных труб путём подбора соответствующих весовых множителей и коэффициентов целевой функции.
A mathematical model of the process of production of plastic pipes extrusion method by preparing a melt in an extruder and giving extrudate one form or another. The mathematical model can improve the quality parameters in the production of plastic pipes by selecting appropriate weighting factors and the coefficients of the objective function.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1996
http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2016_2_8
Розташовується у зібраннях:Електронний науковий журнал «Технології та дизайн»
Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
td_2016_N2_08.pdf682,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.