Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19614
Title: | Бізнес-аналітика в системі інформатизації підприємницької діяльності сфери обслуговування |
Other Titles: | Business intelligence in the system of informatization of entrepreneurial activity in the sphere of service |
Authors: | Шостак, Н. С. Редька, В. Ю. Яворська, О. Г. |
Keywords: | бізнес-аналітика підприємництво готельно-ресторанний бізнес туристичний бізнес business intelligence business activity tourist hotel business restaurant business |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Шостак Н. С. Бізнес-аналітика в системі інформатизації підприємницької діяльності сфери обслуговування / Н. С. Шостак, В. Ю. Редька, О. Г. Яворська // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 274-278. |
Abstract: | В статті розглянуто ключові аспекти бізнес-аналітики як важливої складової організації сучасного сталого підприємництва у сфері готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Дослідження проведено на основі аналізу наукових джерел інформації та пошуково-дослідницької роботи студентів наукового гуртка кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу факультету культурних та креативних технологій Київського національного університету технологій та дизайну. Викладено основні положення щодо ролі бізнес-аналітики та представлено структурно-логічні схеми щодо місця business intelligence (ВI) у роботі суб'єктів підприємницької діяльності сфери обслуговування. The article considers the key aspects of business intelligence (ВI) as an important component of the organization of modern sustainable entrepreneurship in the tourism, hotel and restaurant business. The study was conducted on the basis of the analysis of science studio of information and research work of students of the scientific circle of the Department of Tourist, Hotel and Restaurant business of the Faculty of Cultural and Creative Industries at the Kiev National University of Technology and Design. The main approaches to the formation of the business іntelligence are presented and structural and logical schemes on the place of business intelligence in the work of business entities in the field of service are presented. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19614 |
Appears in Collections: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatyka2021_V2_P274-278.pdf | 201,36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.