Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19597
Title: | Прогностична функція бізнес-аналітики у підприємницькій діяльності |
Other Titles: | Forecasting business intelligence in the business activities |
Authors: | Пшеничний, Б. М. Лабунська, Л. М. Яворська, О. Г. |
Keywords: | бізнес-аналітика синергетичний ефект підприємництво готельно-ресторанний бізнес туристичний бізнес business intelligence synergetic effect business activity tourist hotel business restaurant business |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Пшеничний Б. М. Прогностична функція бізнес-аналітики у підприємницькій діяльності / Б. М. Пшеничний, Л. М. Лабунська, О. Г. Яворська // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 178-183. |
Abstract: | В статті розглянуто ключові аспекти бізнес-аналітики як важливої складової в креації синергетичних ефектів оптимізації діяльності підприємств у сфері готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Дослідження проведено на основі аналізу наукових джерел інформації та пошуково-дослідницької роботи студентів наукового гуртка кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу факультету культурних та креативних технологій Київського національного університету технологій та дизайну. Викладено основні положення щодо ролі бізнес-аналітики у процедурі інтеграції з урахуванням синергетичного ефекту задля підтримання стабільності бізнесу та роботи суб'єктів підприємницької діяльності сфери обслуговування. The article considers the key aspects of business intelligence as an important component in the creation of synergetic effects of optimizing the activities of enterprises in the tourism, hotel and restaurant business. The study was conducted on the basis of the analysis of science studio of information and research work of students of the scientific circle of the Department of Tourist, Hotel and Restaurant business of the Faculty of Cultural and Creative Industries at the Kiev National University of Technology and Design. The main approaches to the role of business intelligence in integration procedures with synergetic effect to maintain the stability of business and the work of business entities in the service sector are presented. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19597 |
Appears in Collections: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatyka2021_V2_P178-183.pdf | 217,62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.