Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19530
Назва: Вдосконалення технології виробництва пергаменту
Інші назви: Improvement of parchment production technology
Автори: Колесник, Т. О.
Андреєва, О. А.
Ключові слова: шкіряне виробництво
технологія
пергамент
матеріальні ресурси
екологія
leather production
technology
parchment
material resources
ecology
Дата публікації: 2021
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Колесник Т. О. Вдосконалення технології виробництва пергаменту / Т. О. Колесник, О. А. Андреєва // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 277-281.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена вдосконаленню технології виробництва шкіряного пергаменту у напряму підвищення ступеня екологізації та ресурсозбереження, що досягається шляхом застосування сучасних ферментних препаратів і вітчизняного природного мінералу у підготовчих процесах. Впровадження результатів дослідження сприятиме покращенню складу стічних вод та більш раціональному використанню матеріальних ресурсів.
The article is devoted to the improvement of the technology for the production of leather parchment in the direction of increasing the degree of greening and resource conservation, which is achieved through the use of modern enzyme preparations and domestic natural mineral in the beamhouse. The implementation of the research results will contribute to the improvement of the wastewater composition and more rational use of material resources.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19530
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatyka2021_V1_P277-281.pdf221,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.