Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18828
Назва: | Готельно-ресторанний бізнес в Україні в умовах пандемії |
Автори: | Сльозкіна, Д. В. Бугас, Валерій Васильович |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Сльозкіна Д. В. Готельно-ресторанний бізнес в Україні в умовах пандемії / Д. В. Сльозкіна, В. В. Бугас // Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу : збірник тез доповідей II Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених, м. Київ, 25 березня 2021 р. / упор. О. В. Ольшанська. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 378-379. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18828 |
Розташовується у зібраннях: | Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
DOMIN2021_P378-379.pdf | 236,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.