Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18828
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСльозкіна, Д. В.-
dc.contributor.authorБугас, Валерій Васильович-
dc.date.accessioned2021-11-03T12:32:19Z-
dc.date.available2021-11-03T12:32:19Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСльозкіна Д. В. Готельно-ресторанний бізнес в Україні в умовах пандемії / Д. В. Сльозкіна, В. В. Бугас // Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу : збірник тез доповідей II Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених, м. Київ, 25 березня 2021 р. / упор. О. В. Ольшанська. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 378-379.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18828-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.titleГотельно-ресторанний бізнес в Україні в умовах пандеміїuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2021-03-25-
local.conference.nameДомінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресуuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionПроблеми забезпечення сталого розвитку туризму в умовах глобальних викликівuk
Розташовується у зібраннях:Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу
Кафедра смарт-економіки (СЕ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
DOMIN2021_P378-379.pdf236,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.