Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18811
Title: Готельно-ресторанний бізнес України: аналітичний аспект
Authors: Грекова, А. О.
Кривощепова, Г. М.
Нишенко, О. В.
Issue Date: 2021
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Грекова А. О. Готельно-ресторанний бізнес України: аналітичний аспект / А. О. Грекова, Г. М. Кривощепова, О. В. Нишенко // Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу : збірник тез доповідей II Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених, м. Київ, 25 березня 2021 р. / упор. О. В. Ольшанська. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 331-332.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18811
Appears in Collections:Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DOMIN2021_P331-332.pdf307,99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.