Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18169| Title: | Особливості поєднання в інтер’єрах закладів харчування творчих та споживчих процесів |
| Other Titles: | Peculiarities of combination in interiors of food and consumer process food institutions |
| Authors: | Хараборська, Юлія Суховецька, Ірина |
| Keywords: | перформанс дизайн кафе-майстерня гончарна майстерня гончарна терапія performance design cafe-workshop pottery workshop pottery therapy |
| Issue Date: | 2021 |
| Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
| Citation: | Хараборська Ю. Особливості поєднання в інтер’єрах закладів харчування творчих та споживчих процесів / Ю. Хараборська, І. Суховецька // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 22 квітня 2021 року. – В 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 290-292. |
| Abstract: | Дослідження присвячене проблемі об’єднання на одній території закладу громадського харчування творчого та споживчого процесів. Приведені приклади існуючих закладів з таким поєднанням. Обгрунтовано пропозицію створення кафе-гончарна майстерня з елементами перформансу. The thesis puts forward the problem of combining creative and consumer processes in one territory of a public catering establishment. Examples of existing institutions with such a combination are given. A proposal to create a cafe-pottery workshop with elements of performance has been put forward. |
| DOI: | 10.30857/18169 |
| URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18169 |
| Appears in Collections: | Актуальні проблеми сучасного дизайну |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| APSD2021_V2_P290-292.pdf | 563,56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.