Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17643| Назва: | Сутність продуктових інновацій та управління їх впровадженням в сучасних умовах | 
| Автори: | Бреус, Світлана Василівна Байрамов, Махір | 
| Дата публікації: | жов-2020 | 
| Видавництво: | International Science Group | 
| Бібліографічний опис: | Бреус С. В. Сутність продуктових інновацій та управління їх впровадженням в сучасних умовах / С. В. Бреус, М. Байрамов // Integration of scientific bases into practice : abstracts of IV International scientific and practical conference, Stockholm, Sweden, October 12-16, 2020. – Stockholm, Sweden, International Science Group, 2020. – P. 72-77. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17643 | 
| Faculty: | Факультет економіки та бізнесу | 
| Department: | Кафедра менеджменту та публічного адміністрування | 
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ) Матеріали наукових конференцій та семінарів | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Breus_S.V._Bairamov_M._Thesis_2020_P_72-77.pdf | Thesis | 368,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
