Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17643Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Бреус, Світлана Василівна | - | 
| dc.contributor.author | Байрамов, Махір | - | 
| dc.date.accessioned | 2021-05-18T12:02:53Z | - | 
| dc.date.available | 2021-05-18T12:02:53Z | - | 
| dc.date.issued | 2020-10 | - | 
| dc.identifier.citation | Бреус С. В. Сутність продуктових інновацій та управління їх впровадженням в сучасних умовах / С. В. Бреус, М. Байрамов // Integration of scientific bases into practice : abstracts of IV International scientific and practical conference, Stockholm, Sweden, October 12-16, 2020. – Stockholm, Sweden, International Science Group, 2020. – P. 72-77. | uk | 
| dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17643 | - | 
| dc.language.iso | uk | uk | 
| dc.publisher | International Science Group | uk | 
| dc.title | Сутність продуктових інновацій та управління їх впровадженням в сучасних умовах | uk | 
| dc.type | Thesis | uk | 
| local.subject.section | Економіка, фінанси, менеджмент | uk | 
| local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk | 
| local.subject.department | Кафедра менеджменту та публічного адміністрування | uk | 
| local.conference.location | Stockholm, Sweden | uk | 
| local.conference.date | 2020-10-12 | - | 
| local.conference.name | Integration of scientific bases into practice | uk | 
| local.subject.method | 1 | uk | 
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ) Матеріали наукових конференцій та семінарів | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Breus_S.V._Bairamov_M._Thesis_2020_P_72-77.pdf | Thesis | 368,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
