Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16117
Title: Застосування різних видів спецефектів в сучасному теле- та кіновиробництві
Other Titles: Application of different types of modern special effects in television and film production
Authors: Омельченко, Г. В.
Тимофіїва, Яна
Донченко, С. В.
Keywords: спецефекти
постпродакшн
цифрові технології
відеодизайн
special effects
post-production
digital technologies
video design
Issue Date: 2020
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Омельченко Г. В. Застосування різних видів спецефектів в сучасному теле- та кіновиробництві / Г. В. Омельченко, Я. Тимофіїва, С. В. Донченко // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (23 квітня 2020 р., м. Київ) : В 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2020. – С. 101-104.
Abstract: В роботі проаналізовано методи створення цифрових технологічних прийомів в кінематографі і телебаченні, призначених для візуалізації сцен, які не можуть бути отримані традиційними способами на прикладі найбільш визначних досягнень кіновиробництва. Розроблено класифікацію спецефектів, що застосовуються в сучасних видовищних проектах. Визначено критерії для проведення аналізу ефективності їх використання.
The methods for creating digital technological techniques in cinematography and television intended for visualization of scenes have been analyzed in the work. These scenes cannot be obtained in traditional ways on the example of the most remarkable achievements of film production. The classification of special effects used in modern entertainment projects have been developed. The criteria for analyzing the effectiveness of their use have been defined.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16117
Appears in Collections:Кафедра моди та стилю (МС)
Актуальні проблеми сучасного дизайну

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
APSD2020_V2_P101-104.pdf334,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.