Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14526
Title: Аналіз методів дослідження стійкості до порізу текстильних матеріалів та виробів
Other Titles: Анализ методов исследования устойчивости к порезам текстильных материалов
Authors: Патенко, В. О.
Галавська, Людмила Євгеніївна
Боброва, Світлана Юріївна
Keywords: стійкість до прорізування
методи дослідження стійкості до прорізування
устойчивость к прорезыванию
методы испытаний устойчивости к прорезыванию
Issue Date: May-2019
Publisher: Херсонський національний технічний університет
Citation: Патенко В. О. Аналіз методів дослідження стійкості до порізу текстильних матеріалів та виробів / В. О. Патенко, Л. Є. Галавська, С. Ю. Боброва // Молодь - науці і виробництву - 2019: Інноваційні технології легкої промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Херсон, 16-17 травня 2019 року. – Херсон : ХНТУ, 2019. – С. 129-132.
Abstract: Визначення стійкості матеріалу до прорізування визначається багатьма факторами, зокрема асортиментною групою, видом сировини та призначенням виробу, що в свою чергу визначає, який метод слід використовувати для більш точного та зручного проведення випробування. У роботі проаналізовано існуючі методи визначення стійкості матеріалу до прорізування.
Определение устойчивости материала к прорезывания определяется многими факторами, в частности ассортиментной группой, видом сырья и назначению изделия, в свою очередь определяет, какой метод следует использовать для более точного и удобного проведения испытания. В работе проанализированы существующие методы определения устойчивости материала к прорезыванию.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14526
Faculty: Факультет індустрії моди
Department: Кафедра технології та дизайну текстильних матеріалів
Appears in Collections:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра технології моди (ТМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Патенко_Галавська_Боброва_ХНТУ_2019.pdf400,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.