Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13908
Назва: | Методи та принципи оцінювання ризиків лікеро-горілчаної продукції |
Автори: | Зенкін, А. С. Борзова, А. А. |
Ключові слова: | ризики лікеро-горілчана продукція методи оцінки ризиків |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Борзова А. А. Методи та принципи оцінювання ризиків лікеро-горілчаної продукції / А. А. Борзова ; наук. кер. А. С. Зенкін // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 295-296. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13908 |
Розташовується у зібраннях: | Мехатронні системи і комп'ютерні технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2019_V2_P295-296.pdf | 337,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.