Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13885| Title: | Управління якістю і безпекою харчових напівфабрикатів |
| Authors: | Зенкін, М. А. Павлучинська, О. В. |
| Keywords: | якість безпека харчова продукція ISO 9001:2015 ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT) |
| Issue Date: | 2019 |
| Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
| Citation: | Павлучинська О. В. Управління якістю і безпекою харчових напівфабрикатів / О. В. Павлучинська ; наук. кер. М. А. Зенкін // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 281-282. |
| URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13885 |
| Appears in Collections: | Мехатронні системи і комп'ютерні технології |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| NRMSE2019_V2_P281-282.pdf | 300,08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.