Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13403
Назва: Ферментативна активність мікроорганізмів
Автори: Булигіна, Т. В.
Салазкіна, Г. Л.
Ключові слова: колагеназна активність
фібринолітична та еластолітична активності
біохімія мікроорганізмів
ферменти
Ферментативна активність мікроорганізмів
Дата публікації: 2019
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Салазкіна Г. Л. Ферментативна активність мікроорганізмів / Г. Л. Салазкіна ; наук. кер. Т. В. Булигіна // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів 18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 633-634.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13403
Розташовується у зібраннях:Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRMSE2019_V1_P633-634.pdf505,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.