Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13403
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Булигіна, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Салазкіна, Г. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-15T11:32:58Z | - |
dc.date.available | 2019-10-15T11:32:58Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Салазкіна Г. Л. Ферментативна активність мікроорганізмів / Г. Л. Салазкіна ; наук. кер. Т. В. Булигіна // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів 18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 633-634. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13403 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | колагеназна активність | uk |
dc.subject | фібринолітична та еластолітична активності | uk |
dc.subject | біохімія мікроорганізмів | uk |
dc.subject | ферменти | uk |
dc.subject | Ферментативна активність мікроорганізмів | uk |
dc.title | Ферментативна активність мікроорганізмів | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2019-04-18 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціалього призначення | uk |
local.conference.subsection | Біотехнологія | uk |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2019_V1_P633-634.pdf | 505,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.